torsdag 28 april 2011


VARNING FÖR KATTEN ;)

Fan vilken härlig dag det har varit idag. Har vilat ut, löst korsord i solen men det bästa av allt är att jag har varit i sumpan och hämtat ut mitt passeringskort och lite kläder så nu e jag fullt redo för en anställning. :D

Just nu väntar jag på att min fina älskling ska komma hem. Ikväll blir det massa mys med grillning och lite annat ;) Haha

Puss på er!

onsdag 27 april 2011


Bara lilla jag :)

Vår älsklings Tindra

Vår älsklings Flisan

MUMS!

Grillen igång för full rulle

Nu va det ett tag sen jag skrev igen. Det har inte hänt så där värst mycket sen sist. Jag har fått en anställning på donken ute på arlandastad men det kommer förmodligen inte bli så långvarigt där då jag nu har en annan anställning på g nämligen på larmcentralen för rapid bevakning :)

Just nu känner jag för att skriva av mig lite då jag är ganska arg. Vårt varmvatten har varit borta i 2 dagar vilket har lett till ett berg med disk, en full tvättkorg och att jag inte kan duscha! Jag känner mig äcklig och vårt hem är äckligt. När jag kom hem från sjukan förut blev jag så trött av att kolla på disken så jag kokade upp diskvatten haha sjukt..

Jag jobbar 16:30 - 23:00 idag och vill gärna hinna duscha i varmt vatten innan dess!

Nu är i alla fall sommaren äntligen på väg. Vi har hunnit med att sola och grilla en hel del och mycket mer lär det bli ;)

Ha de gött där ute, puss!