fredag 25 september 2009

Friluftsdag


Stormköket

Kanotpaddling med Lousie

Idag var både våran klass och A klassen uppe vid svaidestugan och skulle ha lite frilufts aktiviteter. Det första vi fick göra var att paddla kanot och läsa lite lappar som satt uppe på sjön, det var inte det lättaste då det blåste och kanoten drev iväg när man försökte läsa det som stod på lappen xD.


Efter kanotpaddlingen fick vi i alla fall bilda små grupper, ta ett varsit stormkök och koka upp te. Det gick väldigt bra för mig och Louise men tet var inte det godaste haha.


När vi kom tillbaka från paddlingen var det en tur på mountainbikes som väntade oss. Det var det absolut tråkigaste momentet under hela dagen måste jag säga. Nu skulle man gå ihop fem stycken per grupp, ta en karta och cykla iväg. Man skulle hålla sig inom ett inramat område på kartan, hitta en plats man tyckte var fin och sedan måla av den på ett papper. Man va tvungen att måla minst en bild sedan var det bara att cykla tillbaka igen.

När vi kom tillbaka efter cykelturen blev det en fikapaus på en timme. Sen var det bara att köra igen. Momentet vi skulle göra efter pausen var att få upp en eld med hjälp av tendstål en planka och en kniv. Det gällde att få upp en eld så fort som möjligt sätta ett snöre över elden och den grupp som först fått snöret i 2 delar skulle vinna. Jag och Louise är riktigt nöjda med vår insats :)

Efter detta skulle man bygga ett vindskydd. Klassen delades in i tre grupper och sedan var det bara att börja. Alla tre grupperna lyckades bygga helt godkända vindskydd.
(Y)

Det absolut sista momentet var en kort liten orienteringsrunda. Jag orienterade med Louise och det gick rätt fort. När vi nådde målet hängde där en påse med kolor i :P Mumsigt!


Nu är jag äntligen hemma och kommer förmodligen softa hela dagen är så trött :)


Ha en fortsatt trevlig helg nu alla läsare <3

Mamma 43 år :)


Tårtan, visst ser den frestande ut? ;)

Torsdag 24/9


Idag är det inte vilken dag som helst utan det är mammas födelsedag. Hela 43 år nu :)
Jag kan i alla fall berätta att Kenneth bakade en underbart god tårta till mamma idag och jag var då med på ett hörn och smakade smet xD GÖTT som fan va det i alla fall. Av mig och Benji fick mamma en söt liten klocka som hon verkade tycka om väldigt mycket ;P. Vad kan jag mer säga om denna dag? Precis som alla andra vardagar var jag i skolan och gjorde väl inget som var speciellt mer kul än någonting annat.

lördag 5 september 2009

En dag på stan

Tröjan jag inte kunde låta bli att köpa

Framsidan


Jag som gangstaa i min nya keps och bandana

Idag var jag på stan tillsammans med Benjamin. Jag hade egentligen bara ett ärende att uträtta och det var att hitta några prylar som kännetecknar en gangster. :D Vår klass ska nämligen ha temat från G´s to Gents på vårt spexfoto. För er som inte vet vad det är så är det ett pogram som gårpå MTV. Det handlar om att dom ska förvandla om gangsters till Gentlemen.

Det är ju inte alltid så lätt att hålla sig till det man skulle när man går på stan (tycker inte jag iaf) så det blev att jag hittade en så fin tjocktröja med fodring som är en kopia av Ed Hardy dvs ett märke som jag älskar! Så jag kunde inte låta bli att köpa den också (A). Iaf, jag hittade en supersnygg keps och en bandana som jag ska ha. Skulle få låna ett par stora jeans av min lillebror, lite blingbling och en stor t-shirt av Benji :D (Glad att dom ställer upp på mig)<3

Just nu sitter jag ensam i vardagsrummet och väntar på att Benjamin ska komma hem. När han kommer ska vi ta ett bad MYYS äre :D Händer väl inte så mycket mer i dag skulle jag tro, och det är skönt för lungt är det aldrig på vardagarna så det behövs!


Ha en fortsatt trevlig helg alla läsare! <3