tisdag 29 juni 2010

Hysteri på City Gross!


Min fina arbetsoutfit ;)


Åså ett litet leende där då :)

I Torsdags å Fredags jobbade jag på City Gross i Länna. Jag demade OLWs nya superchips och superostbågar samt Herrljungas nya fruktlemonad i som finns i tre olika smaker, hallon & blåbär, persika & apelsin och jordgubb. Eftersom det var dagarna innan midsommar så var det väldigt mycket konsumenter i affären, fast fredagen var värst!

Jag stod där å skulle försöka hinna med att hälla upp de tre olika smakerna på dryck samt fylla upp byttor med tre olika sorters snacks samtidigt som det var säkert 20 personer som var framme och provsmakade och ställde massor av frågor i mun på varandra samt att det var barn som härjade runt och rev ner lemonadflaskorna som stod där. Kaos är vad jag skulle vilja kalla det. Men det var bara att hålla humöret uppe och försöka se glad ut. Jag måste ju ha lyckats för totalt sett så var det ca 600 personer som provsmakade och det mest positiva är att jag sålde 85 chipspåsar och 175 flaskor med fruktlemonad :)

En sak kan jag i alla fall konstatera, man får jävligt ont i benen av att bara stå stilla från 11-19 två dagar i streck hehe.

Puss!

tisdag 22 juni 2010

Storshopping på apoteket!


Fy satan för allergi!

Lider verkligen med alla som har pollen/gräs allergi, för det finns inget värre än att vakna upp med igenvarade ögonlock som inte går att öppna..

Större delen av min dag tillbringade jag i Skärholmen där jag handlade lite mat och var på apoteket. Det borde inte ha tagit hela dan för att uträtta de 2 ärenden jag gjorde, men men så är det när sjukvården och apoteket är inblandat, visserligen va det apotekets fel denna gång men i alla fall..

I fredags pratade jag med min läkare om att min astmamedicin (Bricanyl) var slut och att jag behövde ha ny ganska omgående liksom.. Så han fixade ett e-recept direkt så att jag bara skulle kunna hämta ut ny medicin när jag vill. Asbra tycker jag, det som va mindre bra var att läkaren inte sa till mig att han skrev ut en motsvarande medicin till Bricanyl som heter Turboline, varför har jag ingen aning om, men det fanns säkert ett skäl till det med. Nog om detta, när jag kom till apoteket och det äntligen blev min tur i den oändliga kön så säger receptionisten att det inte finns något recept på någon astmamedicin inlagt på mig. Jag blev väldigt chockad och förklarade att min läkare skulle fixa det förra veckan men tyvärr så kunde ju hon ingenting göra.. Jag gick ut från apoteket ringde till vårdcentralen, och självklart hade min läkare gått på semester (som vanligt!).. De skulle i alla fall försöka fixa saken ändå eftersom astma inte är att leka med.. Jag väntade å väntade å väntade.. Jag lät 3 bussar passera istället för att åka med dem bara för medicinens skull.. eller min egen skull kanske jag skall säga.. Efter mycket om och men ringer i alla fall en läkare och säger att det visst finns ett recept och att det har gjort det hela tiden så det var bara att återvända till apoteket, Jag hamnade i samma kassa, hos samma tant igen.

Jag - Det finns visst ett recept på astmamedicin, men det var inte Bricanyl men Turboline och de innehåller exakt samma botemedel

Tanten - Ja men det gör det ju! Det borde jag ju ha talat om när du var här förut.

Jag - Ja men det är inte lätt att tala om någonting man saknar kunskap om.

Tanten - Åh vad dum jag känner mig, nu har du ju fått vänta massor i onödan.

Jag - Ja tre bussar har jag fått hoppat över på grund av detta.

Tanten - Nu får jag ju ännu sämre samvete.

Haha kände mig lite elak mot tanten, men det var faktiskt så det gick till och det var hennes fel så hon kan gott å väl känna lite dåligt samvete över detta. Hon lär i alla fall aldrig mer göra om detta misstag vad det gäller astmamedicin. Btw Turboline fanns inte så jag fick min efterlängtade Bricanyl istället :)

Ikväll blir det att bara ta det lugnt för i morron är det en hård arbetsdag på G.

Puss!

måndag 21 juni 2010

Lite om den senaste tiden :)

Asså shiit vad tiden går fort!

Mina senaste veckor har varit väldigt fartfyllda och händelserika, så händelserika att jag inte ens hunnit blogga.

Här är några saker jag gjort:

Fyllt 19 år
Tagit studenten
Flyttat till Stockholm
Fått jobb

Nedan ser ni lite bilder från bland annat min student.

Puss!
Studenten
Världens lyckligaste Ninni

Studenten Pappa & Jag

Studenten Nicke, Mamma, Thim & Jag

Studenten Utspringet

Studenten Jag & älsklingen

Balen Jag & mina kavaljerer

Balen, kortegen Jag & Jesper

Balen Jag & älsklingen

Balen Jag, Sofia & Louise