tisdag 19 juli 2011

Semester

Innan vi käkade på hotellet fördrev vi lite tid på stora holmen som det hette. Vi spelade lite minigolf och åkte ett tåg som gick runt ön men som var för barn haha. Det var vagnar stora nog för att 4 barn skulle få plats i varje men vi var så stora så vi fick ta en varsin vagn haha, det var riktigt mysigt faktiskt :)
Johan i tuffetåget
Bild från tuffetåget haha
Här sitter vi och väntar på middagen som var, midiumstekt biff med klyftpotatis och rödvinsås, MUMS!
Sängen på hotellet
Bubbelpoolen
Badrummet
Duschen
Bastun
Livsfarlig vattenrutschbana där du sugs ner i ett hål efter att ha snurrat några varv ;)
En del av vildforsen i Gustavsvik
Boda borg i Karlskoga

Hej på er!

Nu har jag äntligen haft lite semester tillsammans med min älskade Johan. Vi tog oss en spontanare till Örebro och Karlskoga. Från början var det planerat att åka till Gotland, men vädret var så dåligt så de kändes inte så värt. . .

I alla fall, vi checkade in på Clarion Hotell i Örebro och sov där en natt. Det var inte bara ett vanligt hotell utan vi hade bubbelpool och bastu på rummet! Så jävla underbart :)

Nästkommande dag åt vi en underbar frukost, checkade ut och åkte mot busstationen för att hämta upp lillbrorsan Nicke. Gustavsvik here we come!

Efter att alla såg ut som russin och var alldeles sega i benen bar det av mot Karlskoga. Hemma hos pappa blev det mys framför tvn, eller mys? vi kollade på filmen Martyr, då blir det inte så mycket mys haha.

Jag och Johan fick även uppleva en skräcknatt i källaren. Halv 4 på natten lät det som att det var en bomb som sprängdes fem gånger, det var gap och skrik där nere och vi blev livrädda haha. Förmodligen så var det lite packade ungdomar som sparkade på dörrar men det låter ganska mycket i en källare.

Runt 9 tiden var det dags för uppgång, boda borg väntade ju. Vi var där från 11 - 18 och fick 9 stämplar. Oj vad mycket de har gjort om sen man var där sist men roligt som satan :)

Mer än så hade jag inte tänkt att skriva annars kan vår semesterhistoria bli hur lång som helst. Jag kan i alla fall säga att den sista natten inte blev i källaren utan den blev på en madrass i vardagsrummet. ;)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar