torsdag 13 januari 2011

Myser i min nya tröja!


Tack för den, stora, varma, fina, helt underbara tröjan mamma!

Hämtade ut ett paket igår och där låg en fleaströja som mamma har sytt åt mig :D


Nu skall jag göra mig i ordning samt läsa på alla avtal som skall skrivas på idag :)


PUSS!

onsdag 12 januari 2011

Lycklig!

Jag e typ lyckligast i världen nu! :D

Jag har fått en fast tillsvidareanställning på Solitum AB :D Jag börjar redan i morron, jag e helt förvirrad av glädje just nu, det känns så skönt!

Jag fick totalt 2 jobb och var till och med tvungen att välja i sista sekunden, de ni ;)
Men det var inte speciellt rolig att att ringa och tacka nej till det ena, där det också jobbade helt fantastiska människor.

Men men nu har jag i alla fall fått mitt efterlängtade jobb och jag är supernöjd med det!

Nu ska jag gå å fixa nått att äta, är jättehungrig :)

PUSS!

måndag 10 januari 2011

Arbetsintervju


Innan dagens intervju :)
Halloj!

Idag är jag mycket glad och förväntansfull. Jag har nämligen varit iväg på en arbetsintervju som enligt mig gick toppen! :)

Det är ett väldigt brett företag men den största delen går ut på mötesbokning. Mathias som chefen hette verkade vara väldigt positiv, han tyckte jag hade en väldigt bra bakgrund för detta jobb. De hade valt att bara intervjua några få av alla sökande, jag var en av dem och han sa att jag ligger bäst till av alla sökande. Men ännu är inget klart tre till skall intervjuas.

Jag brukar alltid vara hypernervös under arbetsintervjuer men denna vara annorlunda på något vis. Det var så lättsamt att prata med Mathias, han var så positiv och tydlig. Hursomhelst, senast onsdag har jag fått besked om detta jobb.

En annan sak som inträffade idag var att en tjej från ett annat företag ringde mig och ville att jag skall komma på intervju hos dem i morgon. Där har jag sökt jobb som receptionist/ekonomiassistent så vi får väl se hur det går med det.

Just nu känns det i alla fall toppen, som att den hårdaste degen blivit mjuk, som att det finns hopp om att jag kan få ett jobb i Januari, vilket var mitt mål!

Nu blir det MAT!

PUSS!

lördag 8 januari 2011

Förkyld :(

Jag är superförkyld men som tur är så har febern försvunnit i alla fall. Igår firade jag och min älskling våran 1 års dag. Vi kunde dock inte hitta på så mycket eftersom jag hade feber men vi firade med potatisgratäng och fläskfilé i alla fall. :)

Idag blir det i alla fall att försöka komma ut på en liten promenad i snöovädret.

Hejsvejs!

onsdag 5 januari 2011

Mitt namn är Ninni!!!

Jag blir så jäkla irriterad över att vart jag än kommer så har alla problem med mitt namn. Jag blir helt plötsligt en Nina, Nanna, Ninnie, nenne eller nått annat konstigt!

Senast igår blev jag en Nina, men det värsta av allt var att jag kan ha förlorat ett jobb som jag faktiskt ville ha p.g.a. detta.

Jag skulle åka på en arbetsintervju för att träffa en handläggare som hette Maria och även få träffa min eventuella klient och hennes mamma. När jag kommer till receptionen så möts jag av en receptionist som säger:

- Det är du som är Nina va?

- Nej, Ninni heter jag.

- Ok, Li kommer och hämtar dig snart

Efter bara några sekunder kom det ut en tjej som hette Li och som jag fick följa med. Jag förklarade för henne att jag skulle träffa en tjej som hette Maria. Svaret jag fick var att hon hade hand om Marias arbetssökande idag. Hon påstod sedan att jag sökt en speciell tjänst åt en tjej och mitt svar till detta påstående var ja, eftersom det var sant. Hon sa då att detta uppdrag tyvärr hade blivit tilldelat en annan person. Jag tyckte såklart att det var tråkigt att höra men att det inte fanns så mycket att göra åt det. Hon intervjua mig i vilket fall då det fanns chans till att hamna i deras vikariepool.

Under hela intervjun hade jag en magkänsla som sade att någonting är fel. För det första låg det ett cv framför mig som det stod Nina på och en bild på denna tjej. Men jag tänkte att det kanske var en tjej som blev intervjuad innan mig och att de hade glömt plockat bort hennes cv. För det andra verkar det ju konstigt att Maria vill ha in mig på en intervju så omgående efter att hon ringde om tjänsten redan blivit tilldelad en annan. Tiden gick och ca 1 timme senare kom det in en tjej som hette Nina och som skulle på intervju hos Li. Först då upptäckte Li att hon hade blandat ihop mig och Nina. Li hämtade då Maria för att berätta vad som hänt och lämnade över mina papper till henne för att vi sedan skulle ta vår intervju som planerat. Problemet var ju bara det att Personerna jag skulle få träffa hade ju åkt hem eftersom jag inte dök upp. Så jag fick ha en snabbintervju med bara Maria vilket gjorde att inget besked om jobb kunde tas. Nu har Maria gått på semester, Toppen!

Ännu en miss var att Maria frågade receptionisten vem som var på intervju med Li, receptionisten svarade att det är en tjej som heter Jessica. Tro det eller ej men helt plötsligt blev jag, Ninni en Jessica! Hade hon sagt att det är en tjej som heter Ninni kanske jag hade haft jobb nu! Men tydligen så var receptionisten nyanställd så det kunde vara därför hon var lite snurrig.

Åhh vad förbannad jag blir!

Hela mitt liv är en stor jävla trasselboll inte ens en arbetsintervju kan få gå som planerat!

Ta bort stygn!

Idag ska jag till Jakans vårdcentral å ta bort 5 fina stygn som jag fick sy runt den 22 december. Om ni undrar vad som hände så höll jag på att diska ett glas som sprack så jag skar upp mig ca 3 cm under lillfingret. Jag hoppas verkligen att allt är som de ska där inne så jag inte får några problem i framtiden. Det räcker med att det var på högerhanden och att jag har varit handikappad nog under julen. Kunde liksom inte ens platta håret själv! Tur att Johan är så söt och har hjälpt mig med massa saker <3

måndag 3 januari 2011

Tråkigt

Jag har fruktansvärt tråkigt, sitter och läser olika bloggar och har hittat ett test på några av dem som jag testade på mig själv. Har dock inte utmanat någon men ändå :)

Regler
Det här är svårare än du tror! Kopiera detta till din blogg, utmana 5 personer och berätta det för dem. Varje svar måste börja med första bokstaven i ditt namn! Alla svar måste vara riktiga, hitta inte på ord! Om personen som utmanade dig har ett namn som börjar med samma bokstav som ditt får du inte ge samma svar som han/hon gjort. Du får heller inte skriva samma svar två gånger eller skriva ditt eget namn som svar (förutom på fråga 1)!
Lycka till!

1. Vad heter du? Ninni
2. Ett ord på fyra bokstäver: Nota
3. Flicknamn: Nina
4. Pojknamn: Niklas
5. Yrke: Nanny
6. Färg: Neongul
7. Klädesplagg: Nylonstrumpor
8. Mat: Nässelsoppa
9. Sak i badrummet: Necessär
10. Plats/stad: Norrmalmstorg
11. En orsak att vara sen: Noggrannhet
12. Något man skriker: Nej!
13. Film: Narnia
14. Något man dricker? Nubbe
15. Band: Nationalteatern
16. Djur: Noshörning
17. Gatunamn: Norrbyvägen
18. Bil: Nissan
19. Sång: Not myself tonight- Christina Aguilera

Nymuckad och arbetslös..

En stolt nymuckad soldat ;)

Nu undrar ni säkert vad i hela friden jag har sysslat med sen i somras. Jag kan börja med att tala om att jag fick ett nytt jobb på ett lager ute på Arlanda där jag jobbade åt DB Schenker. Jag jobbade shift vilket var ganska jobbigt då jag och Johan jobbade om varandra hela tiden så vi sågs ju inte speciellt mkt :/

Men den 9 september blev jag uppsagd eftersom jag skulle in och göra en grundläggande soldatutbildning (GSU) på Gotland den 13 september. Den 10 december muckade jag och här står jag idag, nymuckad och arbetslös! :(

En annan sak som hände i september var att jag och Johan flyttade till en 3:a i Järfälla. Lägenheten var då helt nybyggd och det känns helt underbart att få vara de första som använder tex kyl och frys. Bilder på lägenheten kommer att läggas ut!

Vad händer idag då?
Jo jag söker jobb för full rulle samt att jag måste ringa vårdcentralen och boka en tid för mina knän. Troligtvis blir det en promenad i det soliga vintervädret sen :)

Det var allt jag hade på hjärtat för tillfälle :)

PUSS!