onsdag 31 mars 2010

RÖSTA PÅ MIN DESIGN ;)

Hjälp mej att rösta på min design! Rösta här

PUSS!

tisdag 30 mars 2010

Fredaas shopping med älskoo


Nya underkläder från H&M ^^


Min nya söta piercing


Min nya snygga tröja ;)


Sjuukt bra film!

Fredag 26/3


Jag åkte till min älskling och det första vi gjorde va att gå på stan :)

Jag köpte lite smått och gott på H&M b.la. ett armband, strumpbyxor och deo. Men det var inte slut på garderobsutfyllnad här nej ;)

Fick en ny uppsättning jättefina underkläder och en navelpiercing av min älskling. Fick även en T-shirt från Christian Audigier av mina svärföräldrar från de att de va i Thailand, såå gulligt^^

Lördag 27/3

Denna dag gick undan vill jag lova. Vi hann i alla fall med att handla mat och färg, sen var vi redo för att måla klart det sista i sovrummet. Det blev en vit fin vägg istället för en blå gräslig tapet med vita prickar på. Haha

På kvällen kollade vi på filmen The stoning of Soraya M. Det är en sjuuukt bra film! Rekommenderar den verkligen. Den är fruktansvärt hemsk men den visar bara det verkliga manssamhället i Iran.

Vill inte berätta så mycket mer om filmen, tycker det är bättre att du ser den själv. Jag grinade mig i alla fall igenom hela filmen.

Söndag 28/3

Under en stor förvirring vaknade jag och min älskling upp. Klockan på väggen var 08.00, klockan på mobilen var 10.39 och klockan på tvn var 11.39.. Så vad fan var klockan?!
Vi började fundera på om det inte var idag man skulle ändra om till sommartid och eftersom båda var osäkra fick vi googla fram svaret. Visst var det så, vi som trodde vi hade gått upp i tid för en gångsskull och skulle ha hela dagen framför oss. Haha.. Jaja dagen var ju inte förstörd för det :)

Erik plockade upp oss med bilen och sedan bar det av mot hornbach så min sötnos kunde köpa reglar att bygga en sängram av. Numera sitter sängen typ 1,20 m upp, scary! hehe, men men de e väl en vanesak precis som med allt annat.

Måndag 29/3

Följde med min sötnos till jobbet idag. Jag ängnade tiden åt att kolla på legend of the seeker, still my favourite :)

Efter jobbet åt vi mat på donken och sedan bar det av mot centralen då jag skulle med båtbussen vid 19.20. Självklart ville jag precis som alla andra gånger inte åka hem idag heller, men men, man kan inte alltid få som man vill.

När jag kom hem va jag s trött så jag slocknade direkt hehe.

Puss!

lördag 27 mars 2010

Seriefinalen!


Torsdag den 25/3 avgjordes luftgevärsserien :)

Inför finalen låg mitt lag KA3 på delad förstaplats tillsammans med Endre. I finalen går det till så att man får 2 poäng för varje lag man vinner över. Vi vann över alla 6 lag och fick därmed 12 poäng och totalt sett 32 poäng :D


Jag är så stolt över alla i lagets insats :D


Klicka på överskriften "Seriefinalen!" för att komma direkt till resultatlistan :)


Puss!

torsdag 25 mars 2010

Senaste nytt :)




Har investerat mig 3 nya överdelar från ellos :)

Ett korallfärgat tublinne, ett svart linne och ett turkost linne även ett litet sött armband slank med :)

Tack mamma ^^

Puss!

onsdag 24 mars 2010

Hej på er igen!

Har precis ätit mammas goda potatisgratäng med ytterfläskfilé. ;)

Innan dess hade jag skytteträning och det gick faktiskt ganska bra :) Fick en rolig läxa haha, du läste rätt en rolig läxa!

Ska jämföra tävlingarna här på ön med tävlingar som motsvarar dom fast i Värmland . (om det nu går att jämföra haha) jaja kommer bli en lång och fin uppsats att lämna in sen ;)

/N

Det går åt rätt håll :D

Kunde bara inte låta bli att ställa mig på vågen idag. Jag har haft en magkänsla som säger att jag har tappat i vikt ett tag nu och den känslan har blivit förstärkt av att kläderna bara blir större och större.

Mycket riktigt så stämde känslan, jag har tappat hela 7 kg sen i slutet av januari/början av februari då jag börja ta träningen och kosten på allvar. Det börjar även synas på magen att jag tränat den mer också, börjar bli en finare form hehe :D

Nu är det bara att hålla i, så kommer jag snart uppnå den vikt jag vill! ;)

Puss
Hej på er alla underbara människor!

Idag vaknade jag runt halv 10, åt frukost och sen lät maten smälta ner ordentligt. Har precis varit ute på en 3 kilometers joggingrunda och tränat magen och benen i ca 30 minuter. Så nu är det duschen som väntar :)

Puss

tisdag 23 mars 2010

Belysning för alla :)

Trött på en kass belysning med dålig kvalité?

Då vet jag det rätta stället för dig!

Jag beställde nyligen lampor på GIG Sweden. Jag är supernöjd då de erbjöd, snabb leverans, bra kvalité och bra service.

Klicka på överskriften "Belysning för alla" så kommer du direkt till hemsidan.

Puss!

Trött som fan

Somnade vid 3 å vaknade vid 9 av att min underbara älskling ringde. Tur va väl de annars hade jag väl sovit till typ 12 i natt å inte kunnat sova mer sen. Inte så bra att vända fel på dygnet när det är skola menar jag :)

Åt nyss kyckling och potatissallad. Det var nog inte riktigt vad min mage ville ha.. Efter typ 5 gafflar mådde jag illa..

Jag får väl sysselsätta mig nått fram till typ 12 å försöka somna då. Tidigare kommer jag nog inte somna, är inte direkt trött efter mina 6 timmars vila hehe.

Puss!

GÖTT

Fysprofilens jobbigaste test (idioten 300 m) avklarat idag :D

Man sprang först en 150 meters runda å sen vila 3 minuter å sen en till runda. Asså fy fan vad mjölksyra man fick benen värker fan fortfarande xD

Vi kunde inte göra snabbhetstestet som planerat idag då de var fel på elektroniken. Men det blir väl ett nytt tillfälle för det :)

Det var rätt gött att de bara kom 8 personer av typ 50, då var det inte lika många som glodde haha xD Tråkigt för dem som skiter i det bara, eftersom fysträningen är en stor del av betyget.

Nu är det i alla fall avklarat och jag är nöjd då jag förbättra mig med 2 sekunder i första löpet och 3 sekunder i andra löpet jämfört med förra året :)

Har nyss tränat färdigt magen också ;) så nu blir det att hoppa in i duschen.

Puss

måndag 22 mars 2010

Framtidsdg

Idag hade vi en framtidsdag i skolan. För er som inte vet vad det är så är det representanter från olika yrken/högskolor som kommer och har föreläsning om det så att man får det lättare att välja utbildning/yrke efter gymnasiet.

Första passet var jag på Räddningstjänsten. Det var riktigt kul, skulle nog kunna tänka mig att bli brandman faktiskt ;)
Nackdelen är att utbildningen bara finns i Skåne eller Norrland.. :/

Pass två var jag på Lärarutbildningen men de gav inte allt för mycket tyckte jag. Har ingen lust att gå i skolan 3,5 år till för att bli förskollärare och lära ut 1+1 ! :O

Pass 3 å 4 var roligast haha ;)
Fick göra ett test för å se vilken bokstavskombination jag fick och därmed vilka yrken jag skulle passa till. Resultatet blev läskigt likt de jag vill bli haha.

*Brandman
*Polis
*Idrottslärare/Instruktör

Får väl se vad det blir helt enkelt. Ska i alla fall ta en ordentlig funderare på det.

Puss!

söndag 21 mars 2010


Om jag bara kunde visa allt jag känner när jag tänker på dig
Visa mina tankar, vars rädsla att du aldrig uppfattar den röst som viskar i mitt hjärta

Att den svaga viskningen ska bli en del av vardagen och inte längre vara speciell

Viskningen som säger de mest underbara ord jag någonsin hört
Ord som betyder mer än något någonsin gjort

Lika underbara som en kladdkaka

Den är läcker, unik, aldrig sik lik och som bäst när den delas med dig <3

Dagens låt :)

Idag är det en seg dag även fast jag inte känner mig bakis.

Jag och Louise drog ut på hamnplan där vi träffade massa roligt folk. Det blev mycket dans och för en gångs skull lagom med dricka xD

En ganska roliga händelse var att någon rycka ur en clip on på mig å precis när jag märkte att det felades en gick det förbi en svarthårig kille som hade placerat den i sin lugg hahahah xD
Det såg faktiskt riktigt kul ut :)
Tyvärr fick jag inget napp på baldejt i natt heller, alla är ju redan upptagna :/ Men det blir väl fler tillfällen min sista utväg blir att ringa hit nån från fastlandet.

Idag ska jag bara ta det lugnt och vila kroppen efter de vilda danserna i natt haha xD

Puss!

lördag 20 mars 2010

kvart över 7 väcktes jag första gången av barn som lever lajban på våningen över. Glad jag blir, eller inte. Kunde inte somna om men orkade heller inte gå upp.

Nu har jag i alla fall orkat mig upp. Tänkte börja dagen med frukost följt av en uppröjning på rummet är väldigt sugen på ett träningspass också, får se hur det blir med det.

Puss!

fredag 19 mars 2010

Vem tycker du ska vinna?


Claudia

eller..


Mattias

Själv håller jag tummarna för Claudia :)

OMG!

Idag har jag verkligen sett det vidrigaste på länge! Det fick mig verkligen att må illa och jag kunde inte fortsätta att äta skolmaten.

Vid bordet som stod framför oss i matsalen satt det 2 killar och en tjej varav en av killarna var tillsammans med tjejen. I alla fall, rätt som det är petar sig tjejen i näsan och stoppar i munnen på sin pojkvän! :O :S

Det gick inte att undgå att se det eftersom jag satt vänd åt deras håll. Som ni förstår hade de inte riktigt alla får i hagen och de lyckades göra skolmaten mer äcklig än vad den redan var. Jag trodde inte man kunde det, men det kunde man tydligen.

Den bästa kommentaren från tjejen till den tredje killen som satt vid bordet var i alla fall:
"Ingen i hans familj tycker om mig "

Jag förstår om de inte gillar den bruden :S

Nu ska jag gå å ha fredagsmys å se let's dance med mammi :)

Puss!

Godnatt

Blev återigen en sen kväll idag men nu måste jag sova. Har kommit försent till första lektionen 2 dagar i rad nu hehe.

I morgon ska jag och Nikki kanske börja filma på vår reklamfilm, det skall bli kul i alla fall! :)

Sov så gott! Puss

torsdag 18 mars 2010

VI ÄR BÄST!


KA3, TILLSAMMANS ÄR VI OSLAGBARA!

Pliktverket = Din drömkrossare!

Den 15 december 2009 var jag iväg till Stockholm och mönstrade. Mina resultat i de fysiska grenarna gick väldigt bra och jag är jätte nöjd med dem. Inne hos psykologen gick det också bra han uttalade sig i stil med:
"Du är verkligen en sådan tjej som skulle behövas inom militären. Du har den fysiska styrkan, rätt inställning och ditt största intresse är skytte kan det bli bättre?"

Inne hos läkaren lät det på detta viset:

"Visst att du har lite astma och allergi men eftersom du klarade av de fysiska testerna så bra är detta ingenting som kommer att begränsa din medverkan inom militären. Det enda som kommer begränsa vissa områden för dig är att du hade nedsatt syn på ditt högra öga."

Sist men inte minst hamnade jag hos min handläggare som skrev i beslutet:
"Du placeras i befattningsgruppen chef."

Eftersom Lumpen skall läggas ned så skulle man gå in och göra en intresseanmälan på rekryteringskontoret
så kollar dom på testerna man gjort och placerar ut en där man platsar.

Min handläggare sa att man skulle få svar i Februari. Nu när vi är inne i mitten på Mars började jag såklart undra varför jag fortfarande inte hört någonting så jag bestämde mig för att ringa till pliktverket. Det var en gubbe som svarade och han konstaterade för mig att jag inte får göra lumpen eftersom jag har astma. Jag berättade om vad de hade sagt på mönstringen och vad som stod på pappret jag fick med mig hem om beslut osv. Hans kommentar på detta var bara:
"Då har du nog missuppfattat allting."

Han gav mig även den dummaste kommentaren ever!
"Är du besviken nu?"

- Nej jag är superglad, klart jag har missuppfattat allt, de hade väl du med gjort om någon hade sagt till dig att du var den perfekta tjejen till lumpen. Självklart hade väl du tolkat den meningen som att du får INTE göra lumpen.


Jag blev såklart jätte besviken då lumpen verkligen är någonting jag vill göra och jag har gått och väntat varje dag sen jag mönstra på ett besked om när det kommer att äga rum. Det jag blir mest förbannad på är att de inte sade det till mig på mönstringen. Då hade man inte behövt bli lika besviken nu.

Den här snubben sa till mig att jag kunde söka till hemvärnet. ÅHH! vad glad jag blir, menar vem vill inte ta chansen att springa runt å skjuta med gamlingar?

Det var säkert en kvinnohatare jag pratade med!
Och en sak ska jag tala om för er, jag är sååå trött på allt nu. Allting, precis allting går åt skogen för mig nu. Å jag tänker verkligen inte söka till hemvärnet då jobbar jag hälre och tjänar FETT med cash!

Nej nog med kritik mot pliktverket nu. Dom kan ju få hållas.

Puss!

onsdag 17 mars 2010

VIDRIGT!


"Fler söker vård för den svåra klådan"


Kan det bli skabbigare?


"Skabb vanligare bland tonåringar"

– Vi tror att smittökningen bland unga beror på ett ändrat socialt beteende. Ungdomar sitter tätt i soffan och tittar på tv eller spelar tv-spel, säger hudläkare Lill-Marie Persson vid Kärnsjukhuset i Skövde till Dagens Nyheter.

Skabb orsakar svår klåda. För de flesta är sjukdomen ofarlig men för till exempel äldre personer, som river sönder huden när de kliar sig, kan den bli allvarlig om såren infekteras. Skabb behandlas med liniment.

Fy fan vad äckligt!

Små äckliga spindeldjur som gräver gångar i vårt skinn som de sedan lägger ägg och snuskar sig i. Har man inte redan skabb så får man det fan av å se på de små äcklena.

Jag säger som jag brukar, alla djur med mer än 4 ben är äckliga och borde inte få finnas! Vet inte om skabb har några ben haha men de tillhör den gruppen i vilket fall!

Ta t.ex. fästingen, vad gör den för nytta? Den är väl ingens föda? Det ända den gör är att se snuskig ut och sprida borelia.

Hoppas jag inte smittade ner er alla med skabb via inlägget ;)

Puss!

tisdag 16 mars 2010

Snygg kavaj från H&M

Fick just veta att min älskling har varit iväg och köpt exakt den kavajen jag har tittat på så länge, aldrig hittat och alltid velat ha! :D
Gissa vem som är gladast i hela världen typ? ;)

Det finns inte ord för hur gullig du är och hur mycket jag älskar dig Johan Persson (L)

Sommarlängtan!


En bild som väcker vackra sommarminnen och gör en full av längtan
:)

Den här dagen känns faktiskt ganska skön även om mitt prov i internationell ekonomi gick åt skogen. På den klarblåa himlen lyser en stor gul, varm sol och befinner du dig i lä är det riktigt skönt. Det känns som att det går åt rätt håll och att sommaren inte är så långt bort. Me like! ;)

En annan sak som är helt fantastisk är att jag inte har något mer prov eller inlämningsuppgift som skall vara inne denna vecka att tänka på. Får se vad man ska hitta på idag då, det blir lite omställt att en dag inte behöva gräva ner sig i skolböckerna. Det är då an börjar tänka att man inte har något liv xD

Puss!

måndag 15 mars 2010

Saknar min lilla schteekare ;) (L)

En meningslös måndag

Min dag startade med beeptest. Kom till nivå 6,2, är inte jättenöjd men det kommer jag aldrig kunna bli med min ansträngningsastma. Jag har orken i kroppen till att prestera bättre men får man ingen luft så blir det väldigt svårt..

Efter beeptestet, helt slut som man var gjorde jag bänkpress. Klarade 47,5 kg vilket jag är ganska nöjd med, är i alla fall 2,5 kg bättre än förra året. :)

Hittills har jag förbättrat mig i alla tester sen förra året vilket egentligen är ganska oförståeligt med tanke på att jag har varit sjuk så mycket och inte tränat så speciellt mycket.

På hemmaplan har jag inte gjort så mycket annat än å grävt ner mig i mina skolböcker. Har pluggat inför provet jag har i internationell ekonomi i morgon, jättekul! NOT...

Nu blir det att plugga vidare sen sova.

PUSS

En helg med darling

En sevärd film :)

Har tillbringat helgen hos min älskling :) Lika mysigt som alltid har det varit.

I fredags hann vi inte göra så speciellt mycket eftersom jag kom med kvällsfärjan men vi lagade i alla fall jättegoda pannkakor till kvällsmat och tittade på några avsnitt av Legend of the seeker. (Typ världens bästa serie!) Rekommenderas verkligen.

I lördags hade min sötnos handbollsmatch. Det blev vinst, som vanligt ;)
Försökte få med lite kort från matchen men alla jag tog blev suddiga och utdragna så var inget att spara på tyvärr. När vi kom hem han vi nästan inte ens innan för dörren förräns vi skulle ut igen. Vi skulle nämligen gå på bio. Det var svårt att välja film vi var inne på att se Alice i underlandet med 3D först men efter att ha hört så mycket dålig kritik om den bestämde vi oss för att gå på filmen Precious.

Filmen var faktiskt bra, lite annorlunda men bra. I vissa scener skulle kanske ha kunnat varit lite bättre men så är det väl nästan alltid.

När vi kom hem gjorde vi lasagne och återigen såg vi några avsnitt av Legend of the seeker. Underbart :)

Idag söndag åkt vi in till stan och träffade David och hans tjej Linnea. Vi gick på stan en stund, tog en fika å lite så. Det var roligt till en början men det får ju inte vara roligt för länge, nej det är inte bra :S

Min dagliga tur gjorde mig åter igen besviken. Jag har länge gått och tittat på en kavaj som finns på H&M men varje gång jag har tittat på den har jag inte riktigt haft pengar till att köpa den. Men så idag så hade jag pengar och tänkte att jag skulle köpa den och självklart så finns den inte kvar då! Där var min dag förstörd och inte nog med det så skulle man ju åka hem också. Hade mer än gärna stannat en hel vecka till i stockholm hos min älskling.

Nu ligger jag i alla fall hemma i min säng och skall sova så snart som möjligt så jag är utvilad till beep testet i morgon.

Puss

söndag 14 mars 2010

Veckans mat

Jag lovade ju att beskriva hur en veckas fruktbantning kan se ut så nu kommer det

Måndag
Frukost: en banan och en mandarin
Lunch: 2 morötter och en kiwi
Middag: kyckling och sallad
Kvällsmat: en banan

Tisdag
Frukost: en apelsin och en banan
Lunch: 2 bananer
Middag: Lasagne
Kvällsmat: en kiwi

Onsdag
Frukost: en banan och en mandarin
Lunch: 2 bananer
Middag: korvstroganoff och ris
Kvällsmat: ett äpple

Torsdag
Frukost: ett äpple och en banan
Lunch: 2 bananer
Middag: Kyckling och sallad
Kvällsmat: 2 morötter

Fredag
Frukost: en banan och en kiwi
Lunch: 2 bananer
Middag: en räkmacka
Kvällsmat: en liten specialare va ju hos älsklingen, pannkakor

Jag tror aldrig min kropp har fått i sig så mycket vitaminer på 1 vecka haha :)
Inte nog med vitaminer och nyttigheter har ju faktiskt motionerat också.

En sak som är säker är att man uppskattar mammas middag väldigt mycket när man kommer hem och har levt på frukt hela dagen. Man blir väldigt hungrig och det tar på krafterna så jag är väldigt stolt över mig själv.

PUSS!

fredag 12 mars 2010


Grattis på 21 års dagen storebror! :D

tisdag 9 mars 2010

Det är helt otroligt att jag är sjuk hela tiden :S

Inatt hade jag feber och inte var det bättre när jag vaknade men det var bara att knata iväg till skolan ändå. Är rätt glad att jag gick dit ändå, fick veta betyg på 2 saker som jag är nöjd med ;)

MVG på en inlämningsuppgift i marknadsföringen och MVG på religionredovisningen jag och Louise hade. Perfa :D

Kan säga till er som är intresserade av att köpa en Vaccup att dom är på G. Vi har just nu 20 st klara som vi skall hämta från vår tillverkare i morgon. Priset på dom är ännu oklart men vi skall diskutera fram ett i morgon. :)

Åt lasagne när jag kom hem, helt underbart gott. Lite annat än bananer det haha :D Kan säga att man verkligen saknar kött när man fruktbantar. Jag har tänkt göra en mat- och träningslista för hur varje veckodag sett ut för mig i ett eget inlägg i slutet av veckorna jag fruktbantar så kan ni själva se hur en dag kan se ut. Visserligen tränar jag varje vecka och inte bara varannan då jag fruktbantar men tänkte att de kunde vara en kul grej att föra anteckningar om.

Just nu ligger jag i min säng och håller på att somna. Är kanske bäst att jag avrundar nu så det inte står en massa konstiga saker som jag lyckats få ihop halvt sovande och som ändå ingen begriper sig på xD

Natti Natti PUSS!

måndag 8 mars 2010

Mitt Sportlov


Kärlek

Det finns bara ett ord som kan beskriva mitt lov och det är att det har varit UNDERBART! :)

Har tillbringat hela 10 dagar i Stockholm hos älsklingen. Om man ska gå in på i detalj vad vi har gjort varje dag skulle det bli en väldans lång historia och därför tänker jag inte göra det. I stora drag har vi mest tagit det lugnt och tillbringat den mesta tiden med oss själva och Bamse som vi var hundvakt åt. Riktigt skönt faktiskt.

Någonting som var ännu skönare var att jag faktiskt totalt skippade skolarbete på lovet även om jag hade 8 saker som skulle göras. Nu i efterhand känns det såklart mindre bra att jag skippade alla saker så jag har de framför mig nu istället xD

PUSS!

lördag 6 mars 2010

måndag 1 mars 2010

Josefin tog guldet och jag blev "skjuten"


Resultat från finalen


Kulan jag fick på min hals endast 10 cm från ögat!

En stolt och lycklig Josefin ;)

Som ni förstår på överskriften har min avslutning på vecka 8 varit magisk, chockerande, fylld med massor av glädje och skratt.

Torsdag 25/2 - DM Öppen


Tävlingen gick till som de flesta andra tävlingar de enda skillnader som fanns var att man skjöt alla mot alla, killar mot tjejer oavsett ålder och att det var 12 tavlor istället för 8.

Till en början gick det faktiskt bra för mig men på tavla 7 hände en helt otrolig sak. Jag kände hur det sved/brände till på halsen, precis under örat typ.
(så som det kan kännas när någon skjuter en gummisnodd på en)
Jag blev såklart chockad å fatta verkligen inte vad som hände, men tankarna som snurrade i huvudet var i stil med: blev jag skjuten? Är det såhär det känns? Haha
Det var riktigt läskigt för jag förlorade minnet för en kort stund, jag mindes inte om jag själv hade skjutit eller vad som hade hänt.
Jag tog mig på halsen där det sved som värst för att se om de blödde eller om det fanns ett märke efter något. När jag tog mig på halsen trillade en tillplattad blykula ner på golvet det var då jag förstod att grannens skott hade studsat i väggen och tillbaka på mig. Skjutledaren kom fram till mig då han såg att någonting hade hänt och frågade om jag ville avbryta tävlingen, men det ville jag inte.

Den första 8 tavlors serien sköt jag 382p på vilket jag är ganska nöjd med men de 4 sista tavlorna gick inte så bra xD. Det sved på rätt ordentligt, det gick i alla fall inte att koncentrera sig till 100% men jag är glad att skottet inte tog ögat för då hade jag förmodligen varit blind idag.

Inför finalen ledde Josefin på 575p själv hade jag 571p och låg på en femte plats. Josefins placering höll sig i finalen, men jag sköt upp mig till en 3 plats och därmed också fick en medalj :D
Vårt KA3 lag som bestod av Henrik, Josefin och mig kammade hem lagguldet, fett najs.

Josefin Är så stolt över dig gumman. Med ett trasigt kors - och ledband i knät krossar du allt motstånd och tar guldet!

Bild på resultatet ser ni ovan och för bättre bild klicka på överskriften:
"Josefin tog guldet och jag blev "skjuten"