onsdag 24 februari 2010

Limp Bizkit - My Generation

So go ahead and talk shit

Talk shit about me
Go ahead and talk shit
About my g-g-generation

Cause we don't, don't give a fuck, and
We won't ever give a fuck
Until you
You give a fuck about me
And my generation

Skolan

Sitter nu i skolans surfsal och har håla fram till 13.00 då vi skall ha friluftsdag. Vi hade geografi första timmen och jag skulle ha redovisat mitt arbete om Östersjön. Självklart skall det krångla (min vardagliga tur). Skolans dator kunde öppna min powerpoint jag har gjort hemma och därmed ska ja få redovisa efter lovet. Great! då har man absolut inte glömt glömt bort vad de handlade om. -.-

Nu skall jag och Louise fortsätta på vårt grymma religionsarbete om Folkets tempel som vi skall redovisa och showa lite om på fredag! :D

Puss

tisdag 23 februari 2010

Student 2010


Ninni


Samhälle


Sverige, står även Visby på skärmen


Gotland


Jag och min mössa är bästa vänner haha ;)

Jag är fortfarande sjuk men jätteglad ändå, idag i alla fall haha.

1. Fick min studentmössa idag den är så fin :D
2. Fick MVG på mitt cv och personliga brev.

Dagen har inte varit så jobbig jag trodde den skulle bli, började med ett studiebesök hos GA och GT. Det var väl sådär lagom kul men bättre än att ha lektion i alla fall hehe.

Dagen fortsatte med en positiv framgång för vårt företag Click 'n Go med vår produkt Vaccup då vi hittade en tillverkare här i Visby. Kan tyvärr inte avslöja vår produkt förräns den är klar och finns på marknaden men lovar att det kommer bilder på den sen.

Just nu sitter jag och önskar att snöstormen skall hålla i sig tills i morron så vi slipper friluftsdagen och ännu bättre vore det om Tilde (geografiläreren) blev insnöad igen så jag slipper redovisa haha. Usch hemska tankar jag har ;)

Får väl sätta mig och läsa på skiten så det blir en bra redovisning ifall hon inte blir insnöad :)

måndag 22 februari 2010

Jag står inte ut!

Jag vill bli frisk NU! Vill kunna träna igen :(

Det här förstör min planering för min viktnedgång och jag känner mig så jävla rastlös, kan liksom inte ens ta en långpromenad med hunden i det här tillståndet..

Idag var jag i alla fall och tog lite nya prover som jag skall ha fått svar på innan onsdag, jag hoppas det är någonting kortvarigt som man kan få lite behandling för.

En positiv nyhet är i alla fall att jag kanske skall få gå introduktion på solrosen vilket kan leda till jobb :D Just nu är jag så luspank man bara kan bli så det behövs verkligen. Hemskt att man nästan skall behöva ta ett lån för att ha råd med studenten xD

I morgon är det en lång dag i skolan men det är bara att stå ut. På tal om jobbiga dagar så har jag 3 powerpoint redovisningar den här veckan, 3 stycken! Men kommer bli såååå skönt när det är över.

Nu blir det att sova, nattinuffsen puss

fredag 19 februari 2010

What is wrong?

Idag fick jag bege mig till vårdcentralen efter skolan. Mina halsmandlar är inte nådigt stora, så stora att jag inte kan käka..

Fick ta halsprov men de var inte halsfluss vilket jag visste innan jag kom dit eftersom halsfluss gör ont och jag har inte ont men har haft överdrivet svullna och blödande halsmandlar sen i december nu :S

Efter halsprovet tog de ett blodprov då de misstänkte körtelfeber men det visade sig att det inte var det heller. Då blev det ytterligare ett blodprov på snabbsänkan som var 26 vilket tyder på att jag har en inflammation i kroppen. Då blev läkarna förvånade å sa "vi brukar aldrig skicka hem en patient utan att veta felet men idag får vi göra det eftersom det är fredag och ingen kan ta fallet". Jag skulle få återkomma på måndag och ta massvis av prover för att få reda på vad det är.

Jag fick i alla fall inte anstränga mig fysiskt tills vi vet vad det är för fel. Blir att leva på fil och yoghurt ett tag nu då xD

Just nu sitter jag och väntar på att klockan skall bli 23.20 då min älskling kommer med kvällsfärjan :)
Ikväll blir det att se film, ta det lugnt och bara mysa.

Natti natti puss

onsdag 17 februari 2010

Stress!

Värsta dagen på länge!

Nu sitter jag här nästan fri från skolarbete ÄNTLIGEN :S
Min dag har inte bestått av nått annat än plugg.. Fick sluta skolan redan vid 12.15 men vad hjälpte det när det enda jag har gjort från det att jag kom hem till nu 00.00 är plugg?

Jag är fruktansvärt trött på skolan å alla dessa j*vla inlämningsuppgifter, redovisningar och prov man ska hinna med att ha nu innan sportlovet.

Finns inte så mycket mer att säga om denna dag mer än att jag ska sova nu.

Natti natti Puss!

måndag 15 februari 2010

Tjooo!

Nu sitter jag ensam på mitt rum igen efter att ha kört ner älsklingen till hamnen. Lyssnar på låten Your love is my drug med Ke$ha och försöker fundera ut något vettigt att skriva på min geografiuppsats.

För övrigt har det varit en riktigt lugn och skön dag. Gick upp vid 07.00 för att gå iväg och göra de första testerna på fysprofilen. Testerna gick förvånansvärt bra, höjde mitt resultat i både dips och vändning sen förra året. Trodde verkligen det skulle gå åt skogen då det är de grenar jag är sämst på haha.

Kom hem typ halv 11 igen och sen dess har jag nog inte gjort något direkt vettigt, har bara gosat med älskling men det har det absolut varit värt ;)

Snart är det mat, pasta med skinksås gottigotti ;)
Efter maten måste jag verkligen skriva, skriva och åter skriva på mitt geografiarbete. Ska ha skrivit 5 sidor om Östersjöns miljöproblem och redovisa det på onsdag :O

PUSS!

söndag 14 februari 2010

Distriktsmästare!


Som sagt "man väljer sina dagar" ;)

För bättre bild klicka på Distriktsmästare!

Puss!

Alla hjärtans dag


Jag å älskling baka en riktig sockerbomb till tårta ;)

Nalle "Alvin" Jättesöt haha ;)

J för Johan ;)

Armbandet jag fick av min sötnos :)

Halsbandet min älskling fick i alla hjärtans dag present :)

Söndag 14/2 Alla hjärtans dag

Idag blev det en lång och skön sovmorgon med älskling. Förmiddagen har vi ägnat oss åt med att äta våran riktiga sockerbomb till tårta som vi bakade igår och öppnat våra presenter.

Tårtans innehåll:
Först en vanlig chokladbotten fylld av kolasås, sedan ett mittenlager även det i choklad med en röra av hallon och grädde på till sist ett chokladlock med grädde och geléhallon på ;) MUMS!

Nu tänker ni säkert, var det inte du som hade godislöfte?
Det stämmer såklart, men jag bestämde att på födelsedagar och dagar som alla hjärtans dag får jag fika lite :) Man måste ju få leva.

I alla fall, nu kan ni se halsbandet jag köpte åt älskling. För er som tyckte det var snyggt kan jag tipsa om att det finns att köpa på Guldfynd. ;)

Av min älskling fick jag ett halsband, en nalle och ett armband :) Jättefina saker, tack älskling (L)

Idag blir det väl att mest softa, vi ska snart åka och handla lite till maten. Idag ska vi göra kycklingsallad sååå GÖTT ;)

Pussen!





onsdag 10 februari 2010

Skön dag!

Bara lilla jag :)

Gick upp vid 9 drog sedan ner på stan för att hitta en alla hjärtans dag present åt min gulleplutt :) Första lektionen var inställd och ingen orka ha projektarbete så hade ingen lektion förräns tre då jag hade skytte.


Jag hittade i alla fall en jättefin present åt min snutte, men kan tyvärr inte tala om vad det är förräns han har öppnat den eftersom jag vet att han läser min blogg ;)


Tiden som blev kvar mellan stan och skyttet utnyttjade jag genom att städa mitt rum. Efter skyttet fick det bli att dra ut å springa eftersom jag var för lat för att orka det i morse. Jag och Kenneth sprang hela 5 km Det var mycket trevligt, alltid skönt när man är två plus att tiden går snabbare då.


Nu har jag precis duschat och ätit mat, kasslergratäng och ris så jävla gott! Just nu sitter jag alltså nyduschad i min nybäddade säng kan det bli mer underbart? :)


Blir att sova tidigt ikväll, är en lång dag i morgon som startar med en löprunda redan vid 06.00 och avslutas med att min älskling kommer med nattfärjan! :D:D LÄÄNGTAR!


Puss
!

måndag 8 februari 2010

Kommer jag att lyckas? ;)


Godisförbud!

Idag var det styrketräning med idrottsgymnasiet igen. Börjar få lite ångest inför fysprofilen som börjar nästa vecka!!
Jag har verkligen försämrat mig i de flesta moment vi skall göra men känns ändå rätt skönt att jag har koll på vad det beror på. Jag missade ca 4 veckors träning då jag fick problem med en kota i ryggen och ca 2 veckor har gått bort då jag varit sjuk. Idag tog jag i alla fall ett kliv framåt i knäböj, tog 75 kg vilket är 15 kg sämre än det jag presterade förra året men samtidigt är det de tyngsta jag har tagit detta år. Nästa vecka ska jag se till att klara i alla fall 80kg.

Det är tur att fysprofilen är uppdelad på tre gånger i styrka och en gång i kondition. Då hinner jag förbättra mig lite i de moment som kommer om tre veckor haha.

Efter skolan var jag ute och sprang 3 km med Kenneth och Izor. Känns som en riktigt bra start på mitt mål som bland annat är att gå ner 12 kg.

Mina mål
  • Gå ner 12 kg
  • Bli av med mitt CocaCola beroende
  • Bli mer hälsosam
  • Förbättra min grundkondition

Hur jag skall uppnå dessa mål:
  • Sluta äta godis helt och hållet, får endast äta popcorn på lördagar.
  • Motionera och styrketräna regelbundet
  • "Fruktbanta" varannan vecka. Med detta menar jag att jag bara får leva på frukt men får äta ett mål om dagen som innehåller protein eftersom det behövs när jag tränar.
  • Sluta dricka massa cola, får endast dricka valfri läsk på lördagar.

Jag har inte direkt satt upp någon exakt tid för när målen skall ha uppnåtts, men till sommaren skulle vara gött.

Ikväll blir det att bara ta det lugnt, se nån film å bara mysa.

PUSS!


söndag 7 februari 2010

Beställd! :D


Min balklänning :)

Nu har jag äntligen beställt världens finaste balklänning, nu är det bara baldejten som saknas haha. (Y)
Det börjar verkligen kännas att det inte är långt kvar till studenten nu, galeeet underbart!

Nu måste jag plugga lite, känns som jag har sagt att jag skall göra det i varje inlägg jag har skrivit, men nu på sista tiden har det varit mycket i skolan och jag har äntligen lärt mig att det är bättre att ta lite varje dag istället för att behöva stressa ihop allt kvällen innan.

Godnatt då, PUSS!

Love ya!


Så söt som bara min Johan kan vara (L)


Finaste rosorna ever! ;)

Fredag 5/2 - en speciell dag

Idag var det skola som vanligt. Vi åkte skridskor på idrotten, gick bättre än vad jag hade tänkt mig faktiskt ;) Visserligen kunde jag bara stanna genom att åka in i sargen men de gick ju framåt i alla fall haha (Y). Vi hade stafett, pardans och spelade hockeybockey. Det var så kul att jag till och med glömde bort hur ont det gjorde i mina fötter :)

När jag kom hem efter skolan blev jag väldigt överraskad när mamma sa "det ligger någonting på köksboret åt dig".
Jag tittade in i köket och fick se att det låg en inslagen blombukett där. Min första tanke var att blommorna kom från min underbara älskling. När jag såg efter vad det stod på pappret blev jag helt plötsligt lite osäker för de stod Visby och massa annat konstigt. När jag väl fått av pappret fick jag i alla fall en bekräftelse på att min första tanke stämde. Min underbara sötaste gulleplutt skickade mig rosor och en söt nalle på vår 1 månads dag tillsammans. (Kan man bli mer omtänksam?) Nej! (L)

Vid fyra tiden på eftermiddagen bar det av till Vetlanda tillsammans med min skytteklubb för att övernatta på kvarndammens vandrarhem.

Lördag 6/2

runt halv nio tiden på morgonen lämnade vi vandrarhemmet och åkte vidare mot Sävsjö för att skjuta regionsfinal. Jag är inte jättenöjd med min prestation, men samtidigt inte jättebesviken heller. Jag hade bestämt mig för att skjuta minst 380p och jag skjöt 381 vilket räckte till en femte plats.

Efter tävlingen for vi vidare till Norrköping. Det fanns inga bra avgångar med färjan från Oskarshamn så de va bara å rikta in sig på Nynäshamn istället. I Norrköping blev det att stanna till på ett vandrarhem igen (boring!). Jag klarar inte av att bara sitta och inte göra någonting. Det som störde mig mest var kostnaderna för internet 60 spänn för en timme! (rena rånet!). Inte nog med att internet var dyrt, melodifestivalen sög å vandrarhemmet var sämst. Tvn var typ 2" haha, hur fan hade dom tänkt att man ska se nått på den? Jaja nog med negativ kritik mot stackars vandrarhemmet "turistgården" i Norrköping.

Istället för att tillbringa hela kvällen på vandrarhemmet fick jag tag på min kompis David som kom och hämtade mig. Först hade vi planer på att festa men med tanke på att jag inte hade några direkt partykläder med mig va det ingen bra ide. Jag hade heller ingen lust att resa vidare bakis dagen därpå. Vi åkte istället hem till honom och kollade på film och käkade lite. Vi såg bland annat början på filmen 2012 men efter att tag bytte vi film då jag tyckte att den sög. Vi såg istället filmen Taken som är grymt bra. Den sista filmen vi såg var The final destination. Dock så halvsov jag stora delar av filmen, så måste se den en annan gång, den verkar i alla fall vara bra. Var tillbaka på vandrarhemmet någon gång vid tre tiden på natten. Nu återstod bara en sista resdag hem till Gotland igen.

Pusselipuss!


onsdag 3 februari 2010

Snö, snö och åter snö!


Vart tog staketet vägen?

En helt ovärd dag!

Det enda positiva har väl varit att jag fick sovmorgon, men kunde ha fått sovit mycket längre. Gick upp kvart i nio, gjorde mig i ordning och tog bilen till affären och köpte lite smått och gott till våran frilufts dag vi skulle ha idag.
Vädret var inte allt för kul, snöstorm så de bara skriker om det!

När jag satt i bilen började jag misstänka att till och med lärarna skulle tycka att dagen inte var lämplig att åka skidor/skridskor på. När jag kom till skolan läste jag mailen, och som jag trodde, dagen var inställd.
Det vart inget direkt projektarbete heller så det vara bara att åka hem igen. Gött att få sluta tidigt, men ändå trist att ha håla till tre då skyttegymnasiet börjar.

Jag tycker skyttegymnasiet här på Gotland börjar spåra ur :S
När varken lärare eller elever dyker upp som de ska utan att höra av sig är det något som inte stämmer. Det är ju inte direkt första gången jag går ner i skjuthallen under de schemalagda dagarna och sedan blir ensam där nere.

Ikväll blir det att skriva klart etik uppsatsen och sedan sova
.

PUSS!

Mysig helg hos älskling, trots äckel hostan

Mina supersnygga stövlar!

Åkte upp till min sötnos redan på fredag morgon. Skulle bara ha haft gymnastik i skolan och det hade aldrig gått med min hosta. På kvällen gick vi på bio, på filmen snabba cash tillsammans med David och hans flickvän Linnea.
Jag tyckte inte filmen var jättebra, men det beror väl på att jag hade för höga förväntningar på den.

På lördagen hade min älskling handbollsmatch, de vann med 35-10 så det var rena utklassningen. Till lunch gjorde vi spagetti och köttfärssås. Det var gott men jag blev riktigt illamående efter det så antagligen var det något fel på köttförsen.

På kvällen åkte vi till David och Linnea tillsammans med Erik och Jennifer för att käka middag och mingla lite tillsammans med alkoholen ;) haha
Vi åt min och älsklingens berömda fläskfilé med potatis och bearnaisesås som har fått gojjat ihop sig i ugnen.

Söndagen blev en riktigt slapp dag. Jag var fruktansvärt seg, bakis och fortfarande sjuk. Helt otroligt har inte varit så bakis på säkert två år. Jag Skulle egentligen ha åkt hem idag men orken till det fanns absolut inte. Det kändes dessutom onödigt när jag bara har en lektion på måndagar, styrketräning som jag med min hosta ändå inte kunde delta i. Det blev alltså en extra dag hos älskling, helt underbart (L).


På måndag natt när jag kom hem fick jag se att mina efterlängtade skor jag hade beställt låg på min säng :)
Det låg även lite annat smått och gott från H&M som jag fått av min älskade mamma där. Det bästa av allt var att allting passade! :D

Absolut nöjd gick jag å la mig!

PUSS!